Tänään päätimme äidin kanssa tehdä isälle nimpparikakku. Tänään ei "virallisesti" olisi isän nimpparit, mutta hänen toinen nimensä on Armas, joten oli hyvä syy leipoa jotakin. Kohteeksemme valitsimme tiikerikakun, kun kerran aineet olivat jo valmiina kotona ja kun itse sitä ehdotin. En olisi millään jaksanut lähteä vaivaisen kilometrin päässä olevalle kaupalle. Tiedän, olen laiskuuden ammattilainen. ^^ Kakku on vielä uunissa joten kuvaa ei ole saatavilla ja kun kameran saan käteeni, kakku saattaa ollakin jo syöty, sen verran hyviä kokkeja oli sitä tekemässä.

Koeviikko alkaa ensi viikolla. Pitäisi TODELLA ahkerasti lukea ruotsia sillä sanakokeet eivät ole menneet nappiin, sillä olen aika huono muistamaan sanoja. Ja tänään näin vanhan yläasteen luokanvalvojanikin, muttei varmaan enää minua muistaisi, vuodessa on tämä hyypiö muuttunut, tosin etuhiukset vain kasvaneet silmille. ;) Mutta mieltä painaa ruotsin koe, miten siitä voi päästä hengissä läpi? :o

Askartelu on jäänyt vähälle, inspis puuttuu ja olen hieman vajaa materiaaleista. Mainoksia on tullut kiitettävästi, mutten ole huomannut mitään mieltä suurempaa kuvaa jonka saisi leikellä piskuiseen korttiin. :) Kirpparille olisi hinku, jos sieltä löytyisi jotain suurta, pienessä koossa. Viimeksi taisin käydä kirpparilla noin kuukausi sitten, tai enemmän. Silloin tuli vain metsästettyä vaatteita.