Jep, tämän tyllerön kirjassa kääntyi taas uusi sivu, täysi-ikäisyys. Vau, tänään ollaan virallisesti sitten 18-vuotiaita. En olisi ikinä uskonut, että aika kuluisi näin nopeasti! Vaikka kaikki henkinen ikä -testit ovat aina kertoneet minun olevan kolmekymppisen tasolla, silti tänään olo on kuin vanhalla ja raihnaisella. Nyt ei voi enää kutsua itseään lapseksi taikka kakaraksi, vaikka vanhemmat ihmiset niin sanoisivatkin.

Mutta, tänään viimeisteltiin isosiskon kanssa synttärikakku. Tänä vuonna se on mangojuustokakku. En ole koskaan tehnyt juustokakkua, mutta tämä näyttää todella herkulliselta. Kuvaa en ole siitä vielä napannut, pinta on vielä jäähtymässä jääkaapissa. Syntymäpäivälahkaksi sain perheeltä aivan ihanan kultaisen kaulakorun. Riipuksena on sydän, jossa on heiluva päällynen ja siinä on M-kirjain. Pidän siitä todella paljon! :)

Ajattelin, että jos tästä päivästä lähtien pitäisin kirjallista päiväkirjaa. Pitää vain löytää jostain kätköistä kovakantinen vihko tai kirja, joka olisi mielellään myös tyhjä. Katsotaan nyt, josko saisin pidettyä sitä mahdollisimman kauan yllä.