Huh, sain Aristonin osavuosikatsauksen kasaan. Kyllä saikin satuilla kaikkea positiivista, mitä mieleen tuli. Eihän se kamalan vaikeaa ollutkaan sellaisen asiakirjan teko, mitä aikaisemmin oletin. Sihteeri tekee mitä käsketään, sanoi hän mitä haluaisikin.

Nyt saa opettaja hykerrellä onnessaan, kun sai paperit itselleen pyydettyyn aikaan mennessä. Mutta yksi potuttava virhe sinne eksyi. Joku ystävällinen ihminen olisi tietenkin voinut informoida minua, että yksi yhtiön osakkaista jätti rukkaset tiskiin ja lampsi tiehensä. Nyt niissä lähteneissä papereissa on sitten tämän vanhankin jäsenen tiedot. No, ei se niin vakavaa ole, mutta täydellisyyttä tavoittelevana olen harmissani kauneusvirheestä.

Vaikka uusi vuosi alkoi ja ensimmäinen kuukausi onkin jo lopuillaan, tämän vuoden osalta bisnekset eivät ole vielä käynnistyneet pajallamme. Veikkaan, että siellä on hieman sotkuista, jos olin viimeinen joka viime vuonna siellä piipahti. Kai se on minun hommani siivota, ellei ne kiltit siivoojat ole käyneet siellä...