Tänään oli aivan ihana ilma! Aurinko paistoi ja oli plusasteita. Pyörälläkin oli mukavaa huristella, mitä nyt muutama jäätävän suuri vesilammikko oli keskellä tietä. Tänään oli vain kaksi tuntia koulua. Olisi pitänyt olla kolmaskin tunti, mutta en jaksanut mennä sinne. Menin sen sijaan autokoululle harjoittelemaan teoriaa.

Teoriasta tulikin mieleeni. Olen ihan suuressa paniikissa. Pelottaa ihan hirveästi, jos se ei mene läpi! En haluaisi tehdä sitä uudestakaan... Inssiä en pelkää, mutta tämä on jo ihan huippua! Olen lukenut tänään suurimman osan päivääni ja harjoitellut, mutta silti menee muutama aina pieleen. Suurin osa virheistäni tapahtuu huolimattomuudesta ja liian nopeasta painamisesta. Aww, en tiedä mitä tekisin toisin. Jos jäisin lukemaan ja tuijottamaan kuvaa liian kauaksi aikaa, aika kuluisi ja tuijottaisin sitä lopun aikaa ja siinä vasta paniikki iskeekin! Ja kompakysymyksetkin pelottavat.

Aah, mieli on ollut muuten ihan yllättävän pirteä! Vaikka angstasin koko viikonlopun, on mieli eilisestä lähtien lähtenyt nousuun. Kuinka korkeaksi tämä fiilis voi vielä yhtä soittoa nousta?