Tänään oli mukava päivä. Saatiin koulusta todistukset ja kaikista aineista pääsin läpi. Pakko kyllä sanoa, että petraamista olisi kumminkin vielä... Mutta minkäs sitä mahtaa, kun oli muutakin suunnittelemista kuin kokeet.

Tänään oli pitkä päivä koulussa, sillä piti jäädä värkkäilemään joulumyyntiin lisää kynttilöitä. Uutta satsia piti kokeilla, ja hyviähän niistä tuli. Uusi aluevaltaus oli, kun testasimme millaista jälkeä tulee vihreistä kynttilöistä. Saapi nähdä, sillä jähmettymään jäi yksi vihreä kynttilä. Olisi tullut toinenkin, mutta se piti tyhjentää vuodon takia (en muistanut tukkia lankareikää tarpeeksi hyvin). Mutta ensimmäisistä uuden satsin punaisista kynttilöistä tuli hienoja marmoripintaisia, mutta osasta ehkä hieman liian vaaleanpunaisia. Minuahan se ei haittaa, rakastan vaaleanpunaista. <3

Ja sanataidekurssilla oli pikkujoulut. Tuli taas mässäiltyä luvattoman paljon, syyllisyys valtasi mielen kotona. Mutta kai sitä ystävien kanssa saa joskus pitää hauskaa. Sain lahjaksi juuri oikeanlaisen kahvimukin! Tai ehkä se tulee enemminkin kaakaokäyttöön. :)