On se mahtavaa ilmestyä kouluun tuntia aikaisemmin. Olisin ihan hyvin voinut jäädä kotiinkin nukkumaan. Olisi pitänyt olla opoa näin aamutuimaan, mutta opoa eikä muita oppilaita näkynyt missään, paitsi yksi kohtalotoveri piipahti minultakin kysymässä missä muut ovat. Nyt on sitten hyvää aikaa kirjoitella tänne pienen tauon jälkeen.

Perjantaina oltiin kaverilla iltaa, tai oikeastaan yötä viettämässä. Pelattiin Guitar Herota ja SingStaria, ja kokistakin kului ruhtinaallinen määrä eli monta pulloa. Oli mukavaa, opin aina jotain uutta mm. pullonpyörityksessä ja ihan vain silkalla juttelutuokiolla. Valvoimme ainakin viiteen asti, ja juttu oli aika väsynyttä.

Eilen ostin niin ihanan hameen alennuksesta! Vaaleansininen, jossa ruskeita somisteita. Kuvaa ei ole nyt tähän hätään näyttää, mutta vakuutan että se on hieno. Se oli ainoa kappale, jonka tarvitsin juhla-asuuni, muut löytyvät kotoa valmiina. Asustekokonaisuuteen kuuluu: se uusi hame, turkoosi-vihreä-raitainen toppi, ruskea napillinen neulepaita (ihan basic-malli), vyötärömallinen vyö ja korkokengät ovat vielä harkinnassa kummat ottaisin, lyhytkorkoiset vaiko hieman korkeammat. Onneksi ajankohtaan on vielä muutama päivä aikaa.

Joululahjat on melkein hankittu. Ne kyllä tarvitsevat vielä lisäystä, jotka toivottavasti löytyvät kaupasta tämän viikon aikana. Tiedän, olen mattimyöhäinen lahjanostaja, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan.