Pitää taas päivitellä kuulumisia. :P Ollaan jo marraskuun puolella ja pitää tehdä ensimmäinen merkintä.

Surffailen koulun koneella, onneksi tuo äikänopettaja on niin rento tyyppi ettei se edes viitsi tarkkailla mitä täällä tehdään, kunhan vain kuuluu sellaista näppäinten naputusta. Aika menee todella nopsaan. Ulkonakin pakastaa jo, korvat ihan jäässä, en löytänyt pipoani mistään. Täytyy pistää katoamisilmoitus jääkaapinoveen. Hanskatkin ovat niin suuret, kun änkesin kahdet tumput päällekäin. Voi, tulisipa jo kesä.

Koulussa menee ihan ok. Aika menee taaskin liian nopeasti, juurihan meillä oli koeviikko, ja pian on tulossa jo toinen. Voi tätä elämän kurjuutta, täytyykö ihmistä aina testata kokeilla. Mihinkään ei pääse jossei tee mitään koetta. Joskus testaaminen menee yli ymmärryksen, mutta joissain asioissa se on ihan hyvä asia.

Halloweenikin meni kauhuelokuvia katsellessa. Tai no, oli se saldo vaivaiset kaksi elokuvaa, mutta ihan hyviä ne olivat. Tänään mennään katsomaan Saunaa, oikeen äikänryhmän kanssa. Mitenköhän siitäkin saa jonkun leffakritiikin repäistyä. Menisipä tämä päivä nopeasti, koska huomena menemme katsomaan James Bondia. Daniel Craig on niin kuuma pakkaus, että oksat pois! Täytyy vaan katsoa, ettei me Suvin kanssa kuolata tulvaa sinne leffateatteriin. Minkäs sille mahtaa, että me niin tykätään syödä silmänruokaa...