Perjantai, tietää siis viikonlopun mittaista lomaa. Vaikka juuri päättyi joululoma, niin kyllä tämä tuli tarpeeseen. Tänään piti mennä kiertelemään kirppareita sun muita halpisliikkeitä, mutta yrityskurssin opettaja järkkäsi kokouksen yhdeksi, ja kun minä olisin päässyt jo yhdeltätoista kotiin. Piti sitten jotain mukavaa ajanvietettä keksiä atk-luokassa eli suomeksi sanottuna pelasin puolet ajastani älypäätä.


Pipsa sitten rakastaa istuskella lämpimillä lauteilla. Takankin ollessa päällä se kärventää itseään rahilla silmät ummessa. Tässä kuvassa se istui hiirenhiljaa paikallaan ja odotti että ottaisin siitä kuvan. Yleensä se on niin hyperaktiivinen, ettei pysyisi aloillaan, mutta lämpimät paikat saavat sen rauhalliseksi. Ulkonakin se viihtyy paremmin, kunhan saan kudottua valmiiksi sille oman takin.

Euroviisut alkoivat taas pitkän odotuksen jälkeen. Rakastan niitä! Ensimmäinen karsinta oli pettymys, kaikki luritukset olivat keskinkertaisia. Ja mikä suuri ylläri, tapsukka pääsi jatkoon. Noh, jos se on minusta kiinni niin ei taatusti voita. ;)