On ne ihmiset niin reiluja, jättävät tämmöisen pimeää pelkäävän ja yksinäisyyttä inhoavan tyttösen yksin kotiin ja lähtevät itse sitten oikein Kreikkaan. Reilu meininki, mitä seuraavaksi? Olen niin halunnut matkustaa sinne, ja sen kyllä vielä teen! :)

Koeviikkoa pukkaa, huomenna viimeinen rutistus ja espanjaa pitäisi lukea. Harkitsen kyllä tarkkaan, mahdanko jaksaa katsella sitä opettajaa vielä enempää. Kieli on niin taivaallisen ihana, mutta itse opettaja ei niinkään, en diggaa yhtään hänen opetustyylistään. -.-' Mutta anyway, mulla on mennyt tämä koeviikko ällistyttävän helponoloisesti, saapi nähdä sitten menikö se vesiliirtoa vai aivan mainiosti. ^^' Vai onko menestyksen avaimena tämä hieno ranneke, jonka värkkäsin sunnuntaina. Ehkä tästä tuli uusi onnenkaluni, en ole kertaakaan sitä unohtanut kokeisiin mennessäni!

1952284.jpg

Maanantaina kävin kokeen jälkeen kaupassa ja käteeni tarttui, yllätys yllätys, sukkapuikot ja rulla lankaa. Niistä pitäisi taikoa kaulahuivi talveksi. Ei siinä, että vanhassa huivissani olisi mitään vikaa, vaan ihan huvin vuoksi, eikä huiveja ole koskaan liikaa! ^^ Säärystimet ovat melkein valmiit! Kokeisiin on tuhlaantunut niin paljon aikaa, että takkuisesti on tuo käsityöpuoli edennyt. Mutta kyllä se siitä. ^^