Pitää päivitellä kuulumisia kesälläkin. Blogiin kirjoittaminen on jäänyt minun kohdallani vähäiseksi, sillä tämä tekniikka ei ole vielä hallinnassani. Kuviakin olisi julkaistavaksi, mutta en osaa liittää niitä tänne vielä. Pitää harjoitella sitten kun on rutkasti aikaa ja innostusta. :)

Kesä on mennyt liian nopeasti. Arki on junnannut samanlaisena päivästä toiseen, mikä huolettaa minua. En jaksanut hakea vielä täksi kesäksi töitä, mutta olen sitä mieltä että ehkä ensivuonna olisi jo aika, silloin on paremmin töitäkin tarjolla kun on 18 vuotta. Ystävänikin ovat olleet osa töissä, osa vain lomalla. Mutta yksi kynnys on se omatoimisuus, miten itse asiassa hakea ja kysyä ihmisiltä töitä? Arkana ihmisenä se on hankalaa, mutta ehkä pienellä harjoittelulla sekin hoituisi.

Kesäkuu oli liian sateinen. Aloin jo innostua auringosta alkukesänä, sain rusketusraidat ikävästi t-paidasta. Mutta sitten alkoivat sateet ja vaivuin tylsyyteen. Yksi ystävistäni rakastaa sadetta, mutta se tekee minusta vain apean kun en pääsen ulos raittiiseen ja lämpimään ilmaan. Totta toki liian kuuma on liikaa, mutta lämmin ilma pienellä vilvoittavalla tuulella on sitä parasta kesää ikinä. Tänään on kuuma, tosiaankin, ehkä jo liian kuuma. Jos jäätelön nyt saisi nenänsä eteen niin olisin onnellinen. :)

Ihanaa, huomenna menemme ystävien kesken katselemaan Taru sormusten herrasta -elokuvia putkeen, kuten olimme jo koulussa sopineet. Oikeastaan en aiheesta ole niinkään kiinnostunut, mutta se on parasta kun saan tavata kaikki ystäväni pitkästä aikaa. Oikeastaan osan heistä näin jo viimeviikonloppuna, mutta osa ei silloin päässyt tulemaan. Soveimme jo yhden viikonlopun, jolloin menemme porukalla mökille, toivottavasti hyvän sään kanssa.

Sain huoneeseeni vihdoin uuden ilmeen; uusi sänky, jonka ansiosta uusi järjestys huoneessani. Väriskaalaa pitää vielä miettiä, miten siitä saisi pirteämmän. Sininen ja vihreä saa sen näyttämään ankealta ja tunkkaiselta. Haaveena olisi saada sinne vielä palmujuliste ja kirkas matto. Ja pikkutaulu odottaa kiinnittämistä seinälle.