Ihanaa, pitkästä aikaa pääsin kirpparille. Olin ihan suu ammollani, kaikkea hienoa hyllyt täynnä. Mutta vain muutama minua oikeasti kiehtoi sen verran, että otin matkaani mukaan. Hieno vyö jäi kyllä hyllylle, koska ei ollut tarpeeksi pikkurahaa ja se taisi olla kaikenlisäksi väärän värinen. Mutta, tällaista tänään:

Kiva musta tunika tuli matkaan. Pelkäsin, että se olisi hieman liian iso, mutta sehän on juuri sopivan väljä ja on mukava päällä. Ja mielestäni erittäin hyväkuntoinen.

Tämmöinen hamonen. Kuva vähän hämää, mutta tumman ruskea se on valkoisilla yksityiskohdilla. Hieman se on isohko, mutta pienellä kaventamisella siitä tulee loistava. Alta pilkistävä tylli on mielestäni söpö ja saa hameeseen hieman nostetta. Odotan innolla sitä hetkeä, että saan pukea sen päälleni! (Kaapin ovessa pilkistää komeasti autokoulun liikennemerkkijuliste)

Ja sitten kohokohta:

Nämä ihanat, ensimmäiset nilkkurini eivät kyllä löytyneet kirpputorilta, eivätkä edes olleet alennuksessa. Kuitenkin alle 50 eurolla sain ne Prismasta, ja olen aivan ihastunut niihin. Niin hyvät jalassa ja pehmeät pohjat. Näistä en hevillä luovu, maksoi mitä maksoi. <3