Tänään oli sellainen normaali päivä. Ainoa uusi juttu oli, että kokeilin hieman erilaista meikkiä vaihteeksi. En yleensä meikkaa itseäni mitenkään ihmeellisesti, mutta tänään kokeilin hieman laittaa meikkikynällä rajausta, ehkä hieman "laihalla" tuloksella. Yksi ystäväni ihmetteli miksi minä alkaisin meikkaamaan enemmän, kysyi sitä jopa toiselta ystävältäni että oliko hän tehnyt jotain vai johtuiko se "nyt jo menneestä" ihastuksestani. Ei, kumpikaan ei vaikuttanut päätökseeni, halusin vain vihdoin oppia tälläytymään, siinä kaikki. Sitäpaitsi koen jääneeni jostain paitsi, sillä vasta lukioon tultuani olen virallisesti alkanut meikkaamaan itseäni jokapäiväisesti. Haluan vihdoin oppia tuon naisten velvollisuuden, kaunistautumisen. :)

Tänään menin parhaan kaverini kanssa koulun jälkeen kaupungille. Viime kerrasta on jo muutama viikko, mutta en "tositarkoituksella" mennyt ostoskelemaan, vain viettämään hauskaa ja ns. seurakoiraksi. Löytyipä taskuun vain meikkilaukku (on pakko tunnustaa, että se oli ensimmäiseni) ja ihana vihreäraidallinen toppi! ^_^ Olisin niin tahtonut ostaa Stellan levyn, mutta unohtui ottaa se pahviläpyskä mukaan jolla ois saanu seinästä rahaa. :D Noh, ensikerralla. ^^

Eilen käytiin äidin kanssa kaupasta, ja sain vihdoin sen kauan kaipaamani elokuvan, P.S. Rakastan sinua! Katsoin sen juuri tunti sitten ja on kyllä pakko sanoa, että se oli ihan hyvä elokuva. :) Täytyy kyllä myöntää ihan ensimmäisen kerran, että kirja olisi ollut parempi, mutta oli tämä ihan luovasti tehty! Kirjassa ollut apeus ja henkilökaarti oli hieman typistettyä. Antaisin hyvät arvosanat hyvästä yrityksestä ja loistavasta musiikista. :)